Dragi učenici,

Obaveštavamo vas da smo u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika.

ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku učenicima koji žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika da postanu što uspešniji u daljem obrazovanju i kasnije u poslu.

Ukoliko ste učenik  od V do VIII razreda i želite da unapredite svoje znanje engleskog jezika pozivamo vas da se prijavite za besplatan online kurs engleskog jezika kod svog nastavnika koji će odlučiti ko će dobiti mogućnost za pohađanje ovih kurseva, s obzirom da mogu biti odabrana samo 3 učenika na nivou škole. Prijava traje od 09.12.-14.12.2018. godine I molimo vas da ispoštujete navedeni rok, kako bi što pre započeli pohađanje navedenog online kursa.

Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, dobićete poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo sve đake da se aktivno uključe u usavršavanje znanja engleskog jezika kako bi time sebi otvorili što više mogućnosti za dalje obrazovanje i razvoj karijere.

Sajt  ITAacademy https://www.it-akademija.com/ ;  strana za  prijave učenika koji budu izabrani za besplatni kurs: https://www.it-akademija.com/ucenje-engleskog .